Projecten

MEER DAN 20 JAAR GECOMBINEERDE ERVARING EN EXPERTISE

On prem naar cloud


VZW stapt over naar O365


Begeleiding en uitvoering van een project voor een vzw met een vijftigtal gebruikers die van een lokaal gehoste Office omgeving met een externe mailomgeving overstappen naar de cloud oplossing van Microsoft.

Migratie van de mailboxen naar de geïntegreerde Exchange omgeving van Office 365 en opleiding van de gebruikers.

Lokale data naar cloud


Projectvereniging naar cloud


Begeleiding en uitvoering van een project voor een projectvereniging met een vijftal gebruikers om hun lokale data overal beschikbaar te maken.

Migratie van hun data naar de Sharepoint oplossing van Microsoft om hun data op een beveiligde manier via de Cloud beschikbaar te maken. Dit vereenvoudigt de manier waarop ze vanop verschillende locaties kunnen samenwerken.

On site ondersteuning


Lokale IT ondersteuning


Voor een handelaar in recyclage materialen, het beheer en ondersteuning van het volledige informatica park van firewall tot computer. Met occasionele ondersteuning in de contacten met de verschillende software leveranciers.

Network Attached Storage


Installatie en configuratie


Hulp bij de keuze van en installatie en configuratie van Synology produkten. Zowel van de server - als de netwerk lijn. Dit kan gaan van een eenvoudige 2-bay NAS voor thuis gebruik tot een meer complexe multi site rack installatie.

LATEN WE SAMENWERKEN